Категорії Інформація
Каси Додати подію
LOBODA (Світлана Лобода)
08 березня 2017

LOBODA (Світлана Лобода)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

LOBODA - феєрія музики і світла

Концерти Світлани Лободи завжди дивували своїх глядачів унікальністю, розмахом і яскравими ефектами. І цей раз не стане винятком. Королева епатажу знову порадує своїх фанатів виступом в Київському Палаці Спорту вже цієї весни. Відбудеться подія 8 березня і стане однiєю з найпомітніших в ретроспективі співачки. І це не дивно, адже в постановці номерів брали участь відомі своїм креативним підходом режисери Сергій Гуман і Ярослав Губський. Команда з 20 чоловік також допоможе надати шоу ефектності і зможе запалити зал своєю енергетикою і атмосферою. Купуйте квитки на концерт вже зараз, адже таке навряд чи захочеться пропустити!

Концерт, який варто чекати!

Крім яскравого виступу на концерті LOBODA, глядачів також чекає світлове шоу, яке зачаровує, і грандіозне видовище, яке так ефектно вписується в загальну тематику феєрії. Але і це ще не все - концерти Світлани Лободи - це не тільки суцільний апофеоз, але і розкішна хореографія, відмінний вокал і, звичайно, музичний репертуар.Ознайомитися докладніше з інформацією про квитки їх вартiстю,а також купити квиток на концерт Світлани Лободи в Києві можна на сайті https://kontramarka.ua. Не варто забувати, що подія пройде в Палаці спорту Києва, в якому виступали не тільки українські, а й зарубіжні виконавці. Тому відмінні акустичні ефекти і комфорт вам гарантовані! Стежте за iнформацiєю на нашiй афішi, щоб не пропустити одну iз головних подій весни.

(с)utk

КОНЦЕРТ ПЕРЕНЕСЕНИЙ З 14.12.16 НА 08.03.2017. ВСІ КВИТКИ, КУПЛЕНІ НА ПОПЕРЕДНЮ ДАТУ Є ДІЙСНИМИ. В РАЗІ, ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ПОВЕРНУТИ КВИТКИ, ПРОХАННЯ ЗВЕРТАТИСЬ В КАСИ, В ЯКИХ ЦІ КВИТКИ БУЛИ ПРИДБАНІ.      

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код