Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 січня 2022

Lords of the Sound. Grand Сhristmas

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

Grand Christmas 2022 у Києві!

3 січня 2022 року у Будинку культури і мистецтв “КПІ”  відбудеться святкове шоу  оркестру Lords of the Sound з програмою Grand Christmas 2022! На вас чекають  традиційні різдвяні мелодії європейських композиторів та музика з улюблених зимових фільмів. Оркестр Lords of the Sound добре знайомий тисячам українців, тому сімейна атмосфера цього вечора глядачам просто гарантована!

Різдвяно-новорічний концерт Lords of the Sound

І звичайно, не обійдеться без святкових несподіванок та сюрпризів! Традиція різдвяних симфонічних концертів вже широко відома в Європі. Однак що завадить додати їй трохи українського звучання та музичного колориту?  Саме так вирішили музиканти оркестру Lords of the Sound, які обіцяють всім присутнім просто казковий вечір!

Lords of the Sound  називають одним з найбільш позитивних колективів України. Тому не гайте часу, свята вже зовсім близько! Захід відбудеться з дотриманням карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Grand Christmas 2022 в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше новорічних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти у новорічні свята всією родиною? На концерт Grand Christmas 2022 в Києві!

  1. Урочистий святковий настрій
  2. Чудовий репертуар
  3. Теплий вечір в родинному колі
  • Солісти – Маргарита Мелешко, Ярослав Радіоненко.
  • Диригенти – Віталій Саражинський, Шахрох Фатхізаде.
  • Тривалість програми – 1 год 50 хв.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код