Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 березня 2022

Любов без правил

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Центральний Будинок художника
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 1-5 (ст.м. «Золоті Ворота»)

Про подію

Любов без правил в Києві

Любов і пригоди! Саме це робить наше життя цікавим та незабутнім. На жодні авантюри здатна жінка, щоб знайти любов? Де шукати єдину або єдиного в сучасному вирі високих технологій і в болоті пристрастей?

Шановні товариші по службі! На найближчому корпоративі придивіться уважно до молодого красеня з акуратною борідкою. Раптом це не чоловік, і навіть не гей, а гарненька дівчина. Але що вона робить вночі в кабінеті Боса? І навіщо напиватися до чортиків? І коли врешті-решт «Анечка купить кульки»? Любовні ігри для дорослих і відчайдушних закоханих. Романтична комедія. Велика кількість сміху і гумору з фантастичним голлівудським фіналом!

Театр ВИЗАВИ завжди пропонує глядачеві ЕМОЦІЙНЕ меню. Регіт і сльози гарантовані. На сцені діють справжні «живі» люди, яким не чужі пристрасть, ненависть, прихильність і емоційні зриви ... І, разом з тим, вони галантні і ранимі, милі й зворушливі у своєму прагненні здобути просте людське щастя і любов.

У виставі беруть участь актори кіно і телесеріалів. Ви, звичайно, без зусиль дізнаєтеся їх.

Але що вони витворяють на сцені ?! - такого навіть у кіно не дозволяють. Дві години гарного гумору, легкого флірту і пристрасної, відчайдушної і всеосяжної любові !!!

У ролях:

  • Тамара Морозова,
  • Євген Бельтюков,
  • Ірина Марчук,
  • Кирило Шевченко.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код