Категорії Інформація
Каси Додати подію
Charlotte de Witte
18 березня 2022

Charlotte de Witte

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Культурний центр «М82»
м. Київ, вул. Межигірська, 82

Про подію

Charlotte de Witte у Києві!

З 18 по 19 березня 2022 року у київському культурному центрі «М82» для вас грає техно-феномен, популярний діджей родом із Бельгії Charlotte de Witte у Києві! Шарлотта де Вітт є одним із найбільш затребуваних артистів техно-індустрії. Довгий час вона випускала хіти з багатомільйонними переглядами та потрапляла на топові позиції чартів під псевдонімом Raving George. Сама бельгійка зізнається, що не надто прагнула широкої популярності і не любить бути в центрі уваги. Проте еталонна музична творчість у кислотних тонах, яскраві лайв-сети по всьому світу та обкладинки музичних видань Mixmag та DJ Mag зробили свою справу. До речі, вона вже два роки залишається лідером альтернативного рейтингу виконавців журналу DJ Mag. Струсонемо столицю цієї весни і покажемо королеві технічно українську гостинність.

Живий сет від діджея із Бельгії

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на живий виступ Charlotte de Witte у Києві наперед купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Багато інших музичних подій в афіші Києва можна знайти в оновленнях стрічки нашого порталу.

Де послухати бездоганне мінімал-техно від всесвітньо відомої зірки у Києві? На лайв-сеті Шарлотти де Вітт у клубі “М82”!

  1. Знаменита виконавиця
  2. Музика без кордонів
  3. Чудовий привід потусуватись
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код