Категорії Інформація
Каси Додати подію
MAGICIAN ON DUTY (US)/ GRZLY, Rawfanica b2b Ro Rousseau
30 липня 2021

MAGICIAN ON DUTY (US)/ GRZLY, Rawfanica b2b Ro Rousseau

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

30 липня MAGICIAN ON DUTY вперше зіграє свій дивовижний сет на ЮБК.

У цю ніч також зіграють свої сети GRZLY та Rawganica b2b Ro Rousseau

Є певна аура, яка оточує електронну танцювальну музику родом з Румунії. Румунія - це осередок електронної сцени, яка існує з початку 90-х. Вона давно визнана живильним середовищем для деяких найвинятковіших у світі, андеграундних ді-джеїв

і продюсерів. Адріан почав досліджувати глибшу та експериментальнішу сторону музичного спектру після того, як переїхав до Маямі, штат Флорида, у 2006 році.

Його наповнені грувом сети, поєднують мінімал та діп хаус. Magician On Duty грав у таких місцях, як Treehouse та Electric Pickle, фестивалі Burning Man, згодом, ставши резидентом відомого клубу Do Not Sit On The Furniture

У 2016 році Адріан через своє бажання поділитися набутим смаком до танцювальної музики запустив нині дуже відомий лейбл MAGICIAN ON DUTY. Завдяки чуттю Адріана та еклектиці як виробника смаку, Magician on Duty дуже швидко став визнаним слухачами з найвибагливішим смаком.

З 2016 по 2018 рік Адріан грав з такими артистами, як YokoO, Tim Green, Hoj, Brian Cid, Nico Stojan, David Hohme, Kimball Collins, Robbie Akbal, Kiki, Gab Rhome, Dance Spirit, Miyagi, Oona Dahl, Dave Dk та багато інших.

30 липня MAGICIAN ON DUTY вперше зіграє свій дивовижний сет на ЮБК.

Цей виступ, безумовно, створить захоплююче враження від прослуховування, яким би не був ваш смак у музиці.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код