Категорії Інформація
Каси Додати подію
Майстер-клас: «Віночок на День вишиванки»
30 квітня 2023

Майстер-клас: «Віночок на День вишиванки»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ВИСТАВКИ»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

Про подію

Щонеділі з 23.04 по 14.05 о 12:00 запрошуємо вас на майстер-класи з виготовлення святкових віночків. Кожна зустріч-це новий дизайн віночка, який ви створите власноруч і яким зможете довершити свій святковий образ на День вишиванки чи зробити близькій людині чудовий подарунок.

Вінок — традиційний український головний убір з доісторичних часів, який мав сакральне значення , як атрибут обрядів весняного циклу й купальських ігрищ. Поступово вінок переріс у символ обожування, символ Матері-Землі. Український вінок давно став культурним символом українського народу.

Наша чарівна майстриня - Анна Коваль, якамайже 7 років у флористиціі вдало та натхненно інтегрує природу в міські квартири і заміські будинки, закохає вас у флористичний декор.

Приходьте в галерею Моді опанувати нову майстерність для душі й розширити свої можливості та інтереси.

А затишна і творча атмосфера в оточенні картин за келихом вина чи горнятком гарячого шоколаду стане своєрідною медитацією і надихне відчути силу в корінні народних традицій і віднайти спокій.

Всі матеріали для створення віночка входять у вартість МК. Вінок, який ви заберете з собою, створений із сухоцвітів - зберігається декілька років і може служити прикрасою не на одне свято чи фотосесію.

Вартість участі в майстер-класі - 500 грн за передплатою (600 грн при візиті безпосередньо на подію).

Майстер-класи проходять щосуботи й щонеділі 12:00-14:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery.

Любите вінки й мистецтво – значить, ви у Моді )

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код