Категорії Інформація
Каси Додати подію
Маклена Граса
13 квітня - 11 травня 2024

Маклена Граса

Ціна: 500-600 грн

Малий театр
м. Київ, вул. Олеся Гончара, 33
Вибрати дату

Замовити квитки на "Маклена Граса"

Тривалість події — 180 хвилин.
13 квіт., субота
17:00
500 грн
Продано
14 квіт., неділя
11 трав., субота

Про подію

“Маклена Граса” в Києві!

У Малому драматичному театрі відбудеться вистава “Маклена Граса” в Києві за мотивами п'єси М. Куліша. На перший погляд, ця історія про безвихідь і порожнечу. Фабрика збанкрутіла, робітники залишились без жодних грошей і можливості існування. Банк прогорів. Одруження не відбулося. Надії немає. Але серед усього цього мороку є місце вибору і гуманізму. Останнє,  на що хоче зважитись нечистий на руку розпорядник фабрики Зброжек, влаштувати власне вбивство заради страхової виплати. Але чи зважиться на це дочка безробітного робітника Маклена Граса, яка була ладна продати себе на вулиці, аби нагодувати сестру і батька.

Вистава за п’єсою Куліша

Криза економіки, криза стосунків, особиста криза і криза суспільства. І хоча події розгортаються у Польщі 30-хх років, переживання і долі героїв набагато ближче, аніж здається.  Тому що справжнє мистецтво - не про час і не про місце. Воно торкається вічних цінностей і ставить глядачам запитання, на які кожне покоління відповість по-своєму.

Щоб потрапити на виставу “Маклена Граса” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 500 гривень. Ще більше вистав шукайте у нашій афіші Києва.

Куди піти в Києві? На виставу “Маклена Граса”!

  1. Вистава за відомим твором
  2. Драма в стилі нуар
  3. Авторське режисерське бачення
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код