Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 березня 2022

Маленькі комедії великого будинку

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Михайлівській
м. Київ, вул. Михайлівська, 24Ж

Про подію

“Маленькие комедии большого дома” в Києві!

У Новому українському театрі в Києві відбудеться вистава “Маленькии комедии большого дома” за творами сатириків Аканова і Горіна. На вас чекає лірична і ностальгічна комедія про минуле багатьох з нас. Незважаючи, на те, що з моменту написання цих творів минуло вже майже 50 років, герої цієї комедії залишились близькими звичайним людям.

Вистава за творами Арканова і Горіна

Ця вистава присвячена “Юності наших батьків”, отже кожен глядач перенесеться у минуле ніби на машині часу. Туди, де росли ще великі дерева, “хрущовки” були новим житлом, все суспільне життя тривало просто посеред подвір'я під пильним оком бабусь на лавах. Вони такі самі як ми - зі своїми страхами, мріями та горем. Можливо тому, неймовірно близькі нам?

У виставі багато танців і пісень, яким варто підспівувати, адже наш театр камерний і ми дуже добре чуємо всіх глядачів. Чекаємо вас на нашій виставі. Щоб потрапити на виставу “Маленькие комедии большого дома” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 300 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Мова: російська

Тривалість: 2 години 10 хв.

Жанр: Любовна серенада в 2-х частинах

Автор: А. Арканов, Г. Горін

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код