Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 жовтня 2022

Маленький принц

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Берегиня»
м. Київ, вул І. Миколайчука 3Б

Про подію

“Маленький принц” в Києві!

У  театрі “Берегиня” відбудеться вистава “Маленький принц” у Києві від режисера Володимира Завальнюка, який також зіграє одну з ролей. Його партнеркою по сцені буде актриса Ганна Яремчук. Разом з ними ви здійсните захоплюючу подорож у чарівний світ Антуана де Сент-Екзюпері.

Наша історія для дорослих і дітей від 10 років. Ця дивна притча спонукає замислитися над тим, що справді важливо в житті, а ще згадати, як це - бути дитиною. Запрошуємо вас на філософську казку про вірність і кохання, про дружбу і обов’язок, про нетерпимість до лихого. Після нашої вистави хочеться бодай трошки продовжити цю чудову подорож до своєї суті. Пройтися пішки, поміркувати, поговорити з незнайомцем і знову подивитися на цей світ широко розплющеними очима.

Казка для дітей і дорослих

Адже справжнє мистецтво змушує нас побачити звичні речі під іншим кутом зору. І раптом згадати, що у житті є місце чудовому. Попри всі перепони. Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Маленький принц” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Києві? На виставу “Маленький принц”!

  1. Неймовірна історія про любов і добро
  2. Цікава авторська постановка
  3. Можливість повірити, що диво навколо нас
  • Режисер — Володимир Завальнюк
  • Художник — Тетяна Зозуленко
  • Актори: Володимир Завальнюк та Ганна Яремчук
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код