Категорії Інформація
Каси Додати подію
Мария Чайковская
08 березня 2017

Мария Чайковская

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

Здивуйте кохану дівчину музичним нью-скулом!

Романтична і неординарна Марія, автор і виконавець власних пісень, буде наповнювати своїми емоційними віршами Київ в Міжнародний жіночий день! Неймовірно ніжний голос дівчини в поєднанні з супроводом фортепіано створює легкі і приємні композиції, наповнені іноді просто теплими почуттями, іноді - вельми глибоким змістом. У виконанні Чайковської можна вловити відтінки класики, джазу та імпресіонізму, що переплітаються у чудові мелодії, накладені на своєрідні авторські вірші. Неймовірно м'яка, затишна і душевна атмосфера, яку Марія створить в клубі Атлас 8-го, якнайкраще підійде і для "чисто жіночого" відпочинку з подругами, і для особливого вечора з коханою. Поспішайте купити квитки на концерт Марії Чайковської на нашому сайті, або ж в касах Києва!

Українська Едіт Піаф, або Вакарчук в спідниці

Сьогодні молоду талановиту співачку музичні критики оцінюють по-різному, проте багато з них вважають її вельми перспективним кадром в українському культурному просторі.
Широкій аудиторії вже запали в душу такі її композиції, як:
"Забери мене"
"Не йди"
"Пістолети і троянди"
Афіші завжди представляють Чайковську ефектною дівчиною з класичним стилем, проте, послухавши Марію в живу, ви відкриєте для себе багато нових подробиць її творчості. Сильна поезія співачки знаходить відгук у серці мало не кожної дівчини чи жінки, не залежно від віку і виховання. Зробити сюрприз коханій дівчині на 8 березня - легко, подарувавши їй дивовижний вечір акустичної музики та чудовою поезії з виступом Марії Чайковської! Замовити квитки заздалегідь ви можете на нашому сайті. Слідкуйте за афішею kontramarka.ua, щоб не пропустити жодної важливої музичної події в Києві!
© utv

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код