Категорії Інформація
Каси Додати подію
Markul
23 серпня 2021

Markul

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Markul в Києві!

23 серпня 2021 року концертний зал Stereo Plaza (Стереоплаза) продовжить низку вибухових подій концертом Markul в Києві! Неймовірно чуттєвий хіп-хоп та пісні з нового альбому - ось що привезе артист до столиці України вже цього літа! Markul - колишній учасник творчих об'єднань Green Park Gang та Booking Machine, який вирішив піти своїм шляхом. Вже цієї осені запланований реліз нової платівки, який став найбільш очікуваною  подією для усіх прихильників якісної хіп-хоп музики.

Maркул почав займатися музикою у Лондоні, де познайомився з відомим репером Oxxxymiron’ом. Результатом цієї дружби і співпраці спочатку став сингл “Сухим из воды”, а згодом - дебютний реліз Tranzit, у записі якого взяли участь Obladaet, T-Fest и Sifo. У 2017 році артист остаточно зосередив всю свою увагу на музичній кар'єрі. Другий лонгплей "Great Depression" отримав три платинові сертифікації та став знаковим для виконавця.

Сольний концерт в “Стереоплаза”

Втім, Markul не припиняє дивувати своїх шанувальників, яких щодня стає дедалі більше. Адже його композиції відрізняються актуальним звучанням, особливою мелодійністю та власним стилем. Літом 2020 го інтернет вибухнув одразу трьома його хітами в один день! З того часу «2 минуты», «Phantom» и «Конфеты» - постійні учасники топ-чартів провідних музичних платформ.

Трек “Бумеранг” вийшов взимку цього року і став першою ластівкою нової платівки. Markul вже оголосив про масштабний тур, який продовжиться навесні 2022 року. А поки виконавець приїде в Київ і розкачає зал “Стереоплаза” своїми бітами.

Щоб потрапити на концерт Markul в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На сольний концерт Markul в Stereo Plaza!

  1. Відомий хіп-хоп виконавець
  2. Треки з нового альбому
  3. Усі знакові хіти музиканта наживо

Markul пісні:

  • “Худший друг”
  • “Fata Morgana”
  • “Серпантин”
  • “Леброн”
  • “Спрут”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код