Категорії Інформація
Каси Додати подію
Мастер и Маргарита
31 жовтня 2017

Мастер и Маргарита

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

Увечері на HELLOWEEN

«− Але ось яке питання мене турбує: якщо бога немає, то, питається, хто ж керує життям людської і всім взагалі розпорядком на землі? «Німець», − подумав Берліоз.
«Англієць, − подумав Бездомний, − бач, і не жарко йому в рукавичках».
«Ні, швидше француз…» − подумав Берліоз.
«Поляк?..» − подумав Бездомний.
  Сама людина і управляє, − поспішив сердито відповісти Бездомний на це, зізнатися, не дуже ясне питання.
− Винен, − м'яко озвався невідомий, − для того, щоб управляти, потрібно, як-ніяк, мати точний план на деякий, хоч скільки-небудь пристойний термін. Дозвольте ж вас запитати, як же може керувати людина, якщо він не тільки позбавлений можливості скласти який-небудь план хоча б на сміховинно короткий термін, ну, років, скажімо, в тисячу, але не може ручатися навіть за свій власний завтрашній день? І, справді, − тут невідомий повернувся до Берліозу, − уявіть, що ви, наприклад, почнете керувати, розпоряджатися і іншими і собою, взагалі, так би мовити, входити у смак, і раптом у вас… кхе… кхе… А буває і ще гірше: тільки що людина збереться з'їздити в Кисловодськ, − тут іноземець примружився на Берліоза, − дріб'язкова, здавалося б, справу, але і цього зробити не може, тому що невідомо чому раптом візьме − посковзнеться і потрапить під трамвай, − і ось ваше управління закінчилося! І все це закінчується трагічно: той, хто ще недавно вважав, що він чимось керує, виявляється раптом лежачим нерухомо в дерев'яному ящику, і навколишні, розуміючи, що користі від лежачого немає більше ніякого, спалюють його в печі.»

Від творців вистав «Історії любові для дорослих», «№13», «Два анекдоти на вечерю», «Здрастуйте, я ваша тітонька!» та інших.

На сцені:

  • Олексій Вертинський
  • Лесь Задніпровський
  • Дмитро Ступка
  • Лілія Ребрик
  • Артем Ємцов
  • Ксенія Вертинська
  • актори театральної майстерні «Sverhзадача»: (Маша Розгонюк, Олена Гончаренко, Наталія Устименко, Катерина Матвєєва, Карина Левінська, Ганна Степанюк)
Режисер-
постановник:
заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жыла
Композитор:
Dj KHOSH
Продюсер:
Слава Жила
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код