Категорії Інформація
Каси Додати подію
Міфи та легенди зоряного неба + Хрумко та чарівна ракета
04 серпня 2023

Міфи та легенди зоряного неба + Хрумко та чарівна ракета

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повітряною тривогою, карантинними обмеженнями, пов’язаними з епідемічними, техногенно-екологічними чи іншими видами небезпеки, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує повторне використання (обмін) будь якого квитка на квитки на аналогічні чи інші події, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2023 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Міфи та легенди зоряного неба

Зоряне небо Землі прикрашають 88 сузір’їв. Безліч назв дійшло до нас із глибини віків. У сузір’ях знайшли відображення персонажі міфів і легенд, переважно грецьких. Ми ознайомимося з деякими сузір’ями та легендами.
Класична програма Виробництво:Україна Мова:Українська

Тривалість: 38 хв

Рік: 2017

Вік: 9+

Хрумко та чарівна ракета

У казковій лісовій школі астрономії маленький Хрумко та його друг Куня вивчають космос, а потім на чарівній ракеті відправляються в неймовірну подорож по Сонячній системі. Компанію їм складе добрий робот-провідник. Друзі дізнаються про сонячне затемнення, підлетять до Меркурія, Венери, Марса та його супутників, подолають небезпеку у поясі астероїдів, а потім наблизяться до планет-гігантів і навіть побачать комету.

Улюблені казкові герої – Хрумко та його друзі – з повнокупольного фільму “Пригоди Хрумка у зимовому лісі” знову вирушають у дивовижну подорож. Приєднайтеся до нових пригод Хрумка і Куні, на цей раз – у космосі!

Рік: 2019
Тривалість: 32 хв.
Вік: 5+
Виробництво: Україна

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код