Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 січня 2022

Місія Різдво!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Готель «Прем'єр Палас»
м. Київ, бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7

Про подію

«Місія Різдво!» в Києві!

Увага! Просимо дотримуватися норм безпеки. Батькам та керівникам груп обов'язково мати при собі відповідні сертифікати: ПЦР тестування, або довідку про  вакцинації або довідку про  експрес-тестування.

З 18 грудня 2021 року по 2 січня 2022 року в готелі “Прем’єр Палас” відбудеться театралізоване новорічне шоу «Місія Різдво!» в Києві! На вас чекає пригодницька  інтерактивна вистава, яка розпочнеться безпосередньо в таємному агентстві шпигунів самого Санти!

Наші маленькі герої Даня і Влада дуже чекають на Різдво, але напередодні свята стається неочікуване: їхніх батьків, які працювали шпигунами, полонив злочинний Цукерфільд! Він хоче ввести в оману усіх людей і вкрасти найкраще свято року! Тому у хлопчика і дівчинки залишається єдиний вихід- самим стати агентами Санти та врятувати Різдво! А ховається злодій № 1 у страшному парку розваг, ще й не сам, а зі своїми поплічниками...

Театралізована новорічна вистава

Що станеться потім, ви дізнаєтеся на нашій ялинці. Яскраві новорічні свята у Premier Palace - це нова добра традиція для маленьких киян і гостей міста. Цього року ми доклали зусилля, щоб вам було особливо цікаво і весело. А перед святковим концертом на вас чекає ще безліч сюрпризів. До зустрічі!

Щоб потрапити на театралізоване новорічне шоу «Місія Різдво!» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше новорічних вистав для дітей в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дітьми на зимові свята в Києві? На святкову виставу “Місія Різдво”!

  1. Захоплюючі детективні пригоди
  2. Веселі розваги перед виставою
  3. Неймовірний настрій

Крім різдвяного шоу на вас чекають:

  • Анімаційна програма на початку вистави
  • Фото з героями на пам’ять
  • Солодкі подарунки ви маєте можливість придбати окремо
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код