Категорії Інформація
Каси Додати подію
Музика мандрів
17 грудня 2017

Музика мандрів

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

Унікальне аудіовізуальне шоу відомого піаніста і композитора Павла Ігнатьєва!

Павло Ігнатьєв — відомий музикант з Києва, який грає у стилі modern classical і modern jazz. Це поєднання сучасної динамічної музики і класичної манерою гри. Його виконання — експресивне і врівноважене одночасно — створює неповторну атмосферу та настрій. Його музика дивно тонка і чуттєва, зривається з кінчиків пальців і завмирає в повітрі.
Музика Павла Ігнатьєва давно знайома київській публіці по численних концертів та участі в міжнародних джазових фестивалях, як в Україні, так і за її межами. А також спільними роботами з групою «Бумбокс», Сергієм Бабкіним, поетом Іваном Якимовым. Вона впливає на підсвідомість і запускає механізми почуттів кожного, хто коли-небудь чув. Ще нікому не вдавалося залишитися байдужим, після відвідування концертів цього «музичного чарівника».

На шоу «Музика мандрів» ми будемо дивитися музичні сни, засновані на мріях кожного з нас. Мрії про кохання, про красивою і здоровою планеті, про чудеса, про казкове дитинство і доброті. Ми зануримося в океани звуків і на якийсь час забудемо про повсякденні проблеми і турботи. А поєднання музики з прекрасним відеорядом, подарує нам чудовий політ по найкрасивіших куточках нашої планети і світом фантазії, де і живуть мрії і сни кожного з нас. Це буде незабутня подорож углиб кожного з нас! Адже всередині нас є все, про що можна мріяти!

Приходьте подорожувати разом з нами!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код