Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 травня 2020

Насмішкувате моє щастя

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

«Насмішкувате моє щастя» знову на сцені в Києві!


Культурна значимість Антона Павловича Чехова полягає в тому, що буквально кожна його проза пройшла перевірку часом. Проблематика драматургії Чехова і питання, що піднімаються в його творах, залишаються актуальними і донині. Саме тому автор п'єси «Насмішкувате моє щастя», Леонід Малюгин, поставився з надзвичайною увагою до спадщини легендарного драматурга, написавши сценарій, заснований повністю на його листах. Купити квитки на захід 25 листопада 2018 року можна на нашому сайті прямо зараз.

Що ще потрібно знати про виставу?

Для театру Російської драми імені Лесі Українки ніколи не існувало ніяких бар'єрів і рамок в питанні постановки драматичних творів. У репертуарі театру можна зустріти такі незвичайні спектаклі:

  • Жирна свиня;
  • У полоні пристрастей (Камінний господар);
  • Дерева вмирають стоячи;
  • Занадто одружений таксист;
  • Дядечків сон.

Листи, які лягли в основу твору, писалися російським письменником під час важкої хвороби в Ялті. Але як справжній цінитель перипетій життя у всіх її проявах, Антон Павлович навіть в зломленому і самотньому стані не переставав демонструвати надзвичайну мудрість і ясність розуму. Саме ці особливості і продемонстровані у даній п'єсі.

Драматургічний підхід, характерний для «Насмішкуватого мого щастя», відображає не тільки особисту драму письменника, а й стан тодішнього суспільства в цілому, переданий через призму переживань справжнього інтелігента. Як не дивно, подивившись п'єсу, можна побачити, що за кілька десятків років мало що змінилося. Режисерський підхід Михайла Рєзникова достовірно передав також характери інших персонажів постановки, засновані на їх реальних прототипах, що згадуються в зборах листів.
Доторкнутися до особистої драми великого драматурга можна в Театрі російської драми імені Лесі Українки в Києві 25 листопада о 19:00. Замовити квитки по самій вигідною ціною можна на сайті нашої афіші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код