Категорії Інформація
Каси Додати подію
Наталя Фаліон та Лісапетний батальйон
27 грудня 2022

Наталя Фаліон та Лісапетний батальйон

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Васильківський будинок культури
м. Васильків, вул. Володимирська, 2

Про подію

Благодійний тур Наталії Фаліон та "Лісапетного батальйону" до Василькова

Зустрічай, місто Васильків, неймовірний ансамбль з веселою і добродушною вдачею, "Лісапедний батальйон". 27 грудня він виступить для вас із керівницею гурту Наталією Фаліон і разом вони виконають свою нову програму "Лисапедом, як танком".

Де пройде концерт? У Васильківському будинку культури, у місці, де проводять найрізноманітніші заходи. Але, мабуть, виступ "Лісапетного батальйону" буде особливим.

Де купити квиток? Не потрібно вирушати до каси Будинку культури, щоб отримати квиток на концерт. Ви можете замовити його онлайн у будь-який час на нашому сайті.

Концерт нових пісень і старих хітів

Виступ гурту "Лісапетний батальйон" - це презентація нового альбому, куди входять знамениті та нові пісні. Серед них ви почуєте:

  • "Зібралися бабоньки";

  • "Війна війною, а город городом";

  • "Я щиро віру, Перемога близько";

  • "Бджоли";

  • та багато інших.

Мета концерту — повеселити кожного, хто прийде на концерт, запалити й показати, що Перемога вже зовсім близько і нам не можна впадати у відчай.  

Крім того, музичний колектив поставив собі за мету зібрати кошти на підтримку воїнів ЗСУ. Тож прийшовши на концерт "Лисапетного батальйону" ви й відпочинете, і допоможете українським козакам вибороти країну. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код