Категорії Інформація
Каси Додати подію
Назви своє ім'я
19 лютого 2018

Назви своє ім'я

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Центр культури та мистецтв МВС
м. Київ, вул. П. Орлика, 16/12

Про подію

Ця п’єса вже підкорила мільйони сердець в Європі. А від прем’єри в Україні й досі вчуваються гучні оплески та крики браво! Французька комедія — це особливий шарм, це обов’язково про любов, це неймовірні, часом доведені до абсурду ситуації, а також неповторна атмосфера фільмів з Луї де Фюнесом, П’єром Рішаром і Жераром Депардьє.

Друзі дитинства, звана вечеря, п’янке вино, невдалий жарт у багатьох в житті таке траплялось. А далі……., а далі все котиться до дідька, враз, в один вечір, за декілька годин, а від того, що це філігранні французи, рафінована інтелігенція Парижу, всі події виглядають ще кумеднішими. І наче б то багатьом знайома ситуація, але закінчиться все ……не хочеться розкривати сюжет, нехай він буде для Вас приємним сюрпризом.

Знайомтеся, дійові особи та виконавці:

  • Віктор Гаро — викладач французької літератури в університеті, співробітник видавництва «Критичні віхи», генеральний секретар Товариства історії літератури; — Олег Примогенов актор «Дикого театру»; відомі кінороботи «Хрустальов, машину!», «Залізна сотня», «Поганий хороший коп», «Майор і магія», «Поводир»
  • Елізабет Гаро-Ларше, дружина Віктора — викладач французької в ліцеї Гектора Берліоза, фінансист кіноклубу та член батьківського комітету; — Леся Самаєва Заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру на лівому березі Дніпра; відомі кінороботи: «Свати», «Кандидат», «Заборонене кохання», «Краща тиждень мого життя».
  • Венсан Ларше, кращий друг Віктора, брат Елізабет. Венсан — чоловік з красивою зовнішністю і з блискучою кар’єрою; — Андрій Кронглевскій актор «Дикого театру», відомі кінороботи: «Краща тиждень мого життя», «Догори дригом», «Чемпіони з підворіття»
  • Клод Гатіньyoль, перший тромбон філармонічного оркестру Радіо Франції. Друг дитинства Елізабет і Венсана; — Анатолій Сомик актор Київського академічного Молодого театру, відомі кінороботи: «Військовий шпиталь», «Друге життя», «Слуга Народу», «Сашка»
  • Софі Каравате, чарівна і пікантна жінка, подруга Венсана, яка скоро народить йому дитину; — Дарина Легейда актриса національного академічного драматичного театру ім. І.Франка; відомі кінороботи: «Артистка», «Спокуса», «Співачка»/ Софі Пашкуал актриса і модель. Особа Ukrainian Fashion Week осінь-зима 2017/18. Модель журналів «ELLE» «VOGUE»

Останнім часом дуже мало комедій, де гумор вище пояса, а ось ця вистава саме така!!! Тонкий інтелігентний французький гумор та легке комедійне подання насправді змусять вас задуматися над багатьма актуальними і непростими темами.

Вистава йде українською мовою. Тривалість 2 години з антрактом.
За мотивами п’єси «Ім’я» Матьє Делапорта і Олександра-де ла Пательера
Режисер-постановник: Юлія Маслак, лауреат премії «Київська Пектораль»
Композитор: Віталій Фізер.
Художник: Олеся Головач, головний художник Івано — Франківського театру ім. І. Франка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код