Категорії Інформація
Каси Додати подію
Немного Нервно. Квартирник
28 травня 2019

Немного Нервно. Квартирник

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-Клуб Тёплый Ламповый
м. Київ, вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 4/6

Про подію

28 травня «Немного Нервно» зіграють теплий акустичний квартирник у Києві.

«Немного Нервно» — мандруючий арт-проект, який активно гастролює у Європі і СНД, пише музику, яку можна описати як безперервний творчий експеримент — від інді-року до ісландської саунд-містики, від простих і доступних пісень до звукових ландшафтів.

Тексти «Немного Нервно» — це емоційно, інтелектуально і психічно насичений заряд з потужною образністю, що, помножені на справжню літературну майтерність автора і вокалістки, набувають рис надреальності, свого роду тонелю між часами, епохами, світами і станами свідомості.

За 10 років свого існування гурт грав в ефірі радіо BBC і на одному з найбільших фестивалей вуличних мистецтв Fringe в Единбурзі, давав концерти на борту криголаму, у згорілому лютеранському храмі ХVIII століття, у сотнях різних закладах від Байкалу до Глазго. «Пісні насправді — не зовсім пісні, а безкінечні ініціації і квести», як пишуть про них у ЗМІ.

28 травня «Немного Нервно» зіграють композиції, перевірені тысячами кілометрів і обрані шанувальниками, як одні з найкращих за 10 років існування і мандрівок гурту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код