Категорії Інформація
Каси Додати подію
Niletto
10 червня 2021

Niletto

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

NILETTO в Києві!

10 червня 2021 року у клубі Stereo Plaza (Стереоплаза) відбудеться концерт NILETTO в Києві, автора непереможного хіта цього року - “Любимка”! Як усе починалося? Звичайно з Youtube, куди, тоді ще танцівник, Даніл Притоков викладав свої ролики. Однак на другому курсі самих танців виявилося замало і майбутня зірка починає писати пісні і брати участь у шоу. Але все змінилося, коли NILETTO і його друг зачинилися у кімнаті і написали свою першу “нєтлєнку” - “Любимка”! І все, і все. Тепер Даніл - співак NILETTO, його друг - менеджер артиста, а кліп на пісню набрав більш як 178 мільйонів переглядів і посів 34-те місце у рейтингу додатку SHAZAM. Про TikTok годі і говорити, ви самі усе бачили.

Концерт автора “Любимка”

З тієї пори NILETTO дав чимало інтерв'ю провідним блогерам та на телебаченні, зокрема став гостем Ірини Шихман та Івана Урганта. Ну і порвав Іnstagram. Але  і на цьому не заспокоївся. Настав час калабів з Zivert, Клава Кока, Rauf & Faik, а потім - великі зали стали заповнюватись фанатам з усього СНД, як за помахом чарівної палички. Це не заважає співаку їздити в міському транспорті, жити з мамою і їсти фаст-фуд. Адже саме ця простота, щирість і відвертість зробили NILETTO кумиром мільйонів людей у різних країнах.

Відтепер хлопці не соромляться називати своїх дівчат “любимками”, а дівчата прагнуть почути це слово більш за все на світі. Тож приходьте на зустріч з NILETTO в Києві разом і насолоджуйтесь!

Щоб потрапити на концерт NILETTO  в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 550 до 4900 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дівчиною в Києві? На концерт NILETTO!

  1. Побачити наживо зірку інтернету
  2. Почути нові пісні
  3. Заспівати один одному “Любимка”!

NILETTO пісні:

  • Краш
  • Любимка
  • Ты такая красивая
  • Я стану простым
  • Куртка на двоих
  • Довела
  • Угольки
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код