Категорії Інформація
Каси Додати подію
Новорічна повнокупольна інтерактивна вистава для дітей «У пошуках новорічної планети»
07 січня 2021

Новорічна повнокупольна інтерактивна вистава для дітей «У пошуках новорічної планети»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «НОВИЙ РІК»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

“ У пошуках новорічної планети” в Києві!

У дні зимових свят в  Київському Планетарії відбудеться новорічна повнокупольна інтерактивна вистава для дітей «У пошуках новорічної планети» в Києві. На вас чекає унікальне шоу, яке поєднало театральну інтерактивну виставу і новітні технології зображення 360 з ефектом 3D, яке буде проектуватись на купол нашої Зоряної зали. Такого ви точно ще не бачили! Непередбачуваний сценарій та карколомні пригоди - що ще треба для космічної подорожі!

Новорічна інтерактивна вистава для дітей

Отже вирушаємо просто у безмежний Всесвіт. Тут ми побачимо позаземних істот, чарівників, піратів та безліч інших героїв. Для вдалої пригоди у нас є магічна сцена, спецефекти, світлові костюми, наукові експерименти, антигравітаційна ялинка і спеціальний повнокупольний фільм, створений для цього шоу. Сам Ілон Маск позаздрить нашим глядачам! І це ще не все, що ми підготували для наших гостей! Зоряна феєрія можлива тільки у Київському Планетарії!

Щоб потрапити на новорічну виставу “ У пошуках новорічної планети” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 700 до 900 гривень. Ще більше новорічних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дітьми на зимові свята в Києві? На виставу “У пошуках новорічної планети”!

  1. Унікальне повнокупольне шоу у Київському Планетарії
  2. Інтерактивна вистава-гра
  3. Враження на цілий рік

Новорічна казка буде обов’язково! Будемо неухильно дотримуватися усіх протиепідемічних заходів МОЗ України! Портал - Зоряна Зала, де і буде відбуватися наша дивовижна історія, вмістить лише 99 друзів (30 % від загальної кількості місць) , які допомагатимуть героям, не потрапляючи в орбіту один одного. А при дотриманні усіх цих вимог, дана подія дозволена та може відбуватися під час перебування Києва у всіх зонах карантину.

Ваші квитки - це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (скасування) шоу-програми у зв’язку з карантинними обмеженнями, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує обмін будь якого квитка на квитки на інші події, шоу, повнокупольні сеанси, відповідно до номіналу, до 01.01.2022 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код