Категорії Інформація
Каси Додати подію
Новорічний перформанс " Зіркові пригоди Дракоши"
07 січня 2021

Новорічний перформанс " Зіркові пригоди Дракоши"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «НОВИЙ РІК»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

«Зіркові пригоди Дракоши» в Києві!

В Київському Планетарії відбудеться новорічний перформанс «Зіркові пригоди Дракоши»  в Києві! Повнокупольна проекція буде поєднуватись з театральною виставою і кожен глядач візьме безпосередню участь у дійстві і допоможе нашим казковим героям розпочати Новий Рік!

Отже, на час зимових свят, наша Зоряна Зала стане космічним порталом у Новий 2021 рік. Варт о лише переступити поріг нашого порталу і ми залишимо позаду всі труднощі і тривоги року, який минає. І звичайно, разом з дітлахами у цій подорожі будуть  улюблені казкові герої: Робот Стів, Космодіва, Зеркаліос і Санта.  Наше свято  доповнить повнокупольна програма “Дракоша і зникла зоря”.

Новорічний перформанс

Маленький Дракончик заблукав у Всесвіті і йому потрібна наша допомога! Разом ми знайдемо Полярну Зірку, яка зникла, здобути перемогу над Чорною дірою і врятувати Новий Рік!

На гостей чекає неймовірна гравітаційна ялинка, сучасні костюми і технології і гарні зони для фото. А також - затишна атмосфера та справжній святковий настрій.

Щоб потрапити на новорічний перформанс «Зіркові пригоди Дракоши»  в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 300 до 450 гривень. Ще більше Новорічних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дітьми на Новий Рік в Києві? На «Зіркові пригоди Дракоши»!

  1. Поєднання повнокупольного фільму і вистави
  2. Весела пригода
  3. Новорічний настрій
  • Київський Планетарій дарує дітям віком від 4 до 9 років - знижку 10%, групам дітей від 10 осіб - знижку 20% та сім’ям - знижку 50 % на кожний третій квиток у чеку. Знижки не сумуються та надаються при купівлі квитків виключно в касах Київського Планетарію.
  • Новорічна феєрія відбудеться обов’язково! Будемо неухильно дотримуватися усіх протиепідемічних заходів МОЗ України! Зоряна Зала, де і буде відбуватися наше новорічне дійство, вмістить до 50 % від загальної кількості місць. А при дотриманні усіх цих вимог, дана подія дозволена та може відбуватися під час перебування Києва у всіх зонах карантину.
  • Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (скасування) шоу-програми у зв’язку з карантинними обмеженнями, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує обмін будь-якого квитка на квитки на інші події, шоу, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2022 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код