Категорії Інформація
Каси Додати подію
O'Hamsters
17 березня 2023

O'Hamsters

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Докер Паб (Docker Pub)
м. Київ, вул. Богатирська, 25

Про подію

O’Hamsters у Києві!

18 березня 2022 року столичний Докер Паб (Docker Pub) збирає міцних духом гостей, щоб відсвяткувати День св. Патріка у Києві з фолк-панк бешкетниками O’Hamsters та спеціальним гостем – гуртом Ringfort, що грають ірландську фолк-музику і не соромляться задати вогню.

Так, саме суворе свято пройде ще напередодні, але за традицією його слід святкувати цілий тиждень, а то й найближчий місяць. Тим більше, що канонічне ірландське застілля рідко де завершується відразу наступного дня, а там, де один кухоль темного елю, як відомо, там і ціле барило. Не сильно відхилятимемося від обраного курсу, закотимо чадну музичну вечірку на славу святого. Традиційні атрибути — слем, танці на столах та барній стійці, п'яні піснеспіви та море алкоголю — беремо на себе!

Концерт фолк-панку на честь св. Патріка

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на нашу дивовижну вечірку на честь Дня св. Патріка з фолк-панками O’Hamsters та групою Ringfort в Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше чудових концертів в афіші Києва дивіться у нас на сайті.

Куди піти суворому шанувальнику ірландської культури у Києві? Звичайно, до нас у Докер Паб на виступ O'Hamsters!

  1. Кельтський панк, ірландський фолк
  2. Горланим пісні, танцюємо на столі
  3. Чудовий привід зібратися разом

O'Hamsters пісні:

  • Celtic crew
  • Winter hill
  • Плыли и дрочили
  • Угар
  • Стакан
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код