Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оля Полякова. Кращі хіти та нові пісні.
07 березня 2022

Оля Полякова. Кращі хіти та нові пісні.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ТРЦ Термінал Бровари
м. Бровари, вул. Київська, 316

Про подію

Оля Полякова в Броварах! 

Оля Полякова заспіває головні хіти та покаже найкращі номери «Королеви Ночі» напередодні 8 березня.

7 березня Оля Полякова проведе святковий концерт у ТРЦ «Термінал» у Броварах. Співачка та тренер 12 сезону шоу «Голос країни» представить концертну програму, до якої увійдуть головні хіти та нові композиції артистки.

Це унікальна можливість послухати та подивитися ще раз найкращі номери із шоу «Королева Ночі», оскільки Полякова оголосила про завершення цієї програми та навесні почне виступати з новим матеріалом. «Королева Ночі» за останні три роки принесла Олі статус «найгастролюючої співачки України» та першої артистки, якій вдалося зібрати стадіон на сольному виступі (35 тисяч людей на легендарному концерті в «Арені Львів»). З цим шоу Полякова виходила на сцену понад 400 разів, а всього його побачило близько 10 мільйонів глядачів. Найкращі моменти епохи «Королеви Ночі» також стали основою документального фільму «Її величність», який вийшов на YouTube каналі співачки 17 січня.

Концерт “Кращі хіти і нові пісні”

Тим більше, що артистка не стоїть на місці і не втомлюється нас дивувати. Тепер Оля Полякова новий зірковий тренер шоу “Голос країни”! А ще вона встигає грати у кіно і не забуває про зустрічі з шанувальниками! Поздоровити один одного зі Святом весни - це краща причина для зустрічі!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Олі Полякової в Броварах, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Броварів шукайте на нашому сайті.

Куди піти на честь Восьмого березня в Броварах? На концерт Олі Полякової!

  1. Яскрава захоплююча програма
  2. Безліч позитиву та енергії
  3. Найкраща підготовка до свята

Оля Полякова пісні:

  • Мама казала
  • Шлепки
  • Бывший
  • Первое лето без него
  • Асталависта
  • Хлопці-олигархи
  • Люли
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код