Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олександр Пономарьов
01 червня 2022

Олександр Пономарьов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Олександр Пономарьов в Києві!

1 червня 2022 року у Палаці “Україна” відбудеться концерт головного романтика України Олександра Пономарьова в Києві! На цей раз народний артист виступить у супроводі рок-бенду та симфонічного оркестру і представить свою нову програму “Пазли”!

Виступ Олександра Пономарьова - це завжди свято для його чисельних шанувальників. Недарма унікальний голос співака, його делікатні манери та неймовірний композиторський талант можуть відкрити у душі слухача потаємні глибини. На таке може бути здатний тільки справжній Митець, чиї пісні надихають людей вже майже 25 років.

Концерт з програмою “Пазли”

Цього разу на вас чекає не менш грандіозне шоу, сучасне світло та звук. Кожна пісня - це особиста розмова з глядачами. Про спогади, мрії, відчуття і сподівання. Посмішки, сльози, сильні емоції - це частинки  нашого життя, які будуть перенесені силою таланту Олександра Пономарьова у його пісенну творчість. І всі вони складуться у єдину програму “Пазли”, яку зірковий артист подарує усім нам. Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на сольний концерт Олександра Пономарьова в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті та в касах міста.

Куди запросити дружину у Києві? На концерт Олександра Пономарьова!

  1. Неймовірне шоу у супроводі симфонічного оркестру
  2. Унікальний виконавець
  3. Нова сольна програма

Олександр Пономарьов пісні:

  • “Я люблю тільки тебе”
  • “Я не такий”
  • “А ти просто кохай”
  • “Тільки раз цвіте любов”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код