Категорії Інформація
Каси Додати подію
Онлайн концерт: Ангерер, Станкович. Симфонічний оркестр НФУ
24 червня 2022

Онлайн концерт: Ангерер, Станкович. Симфонічний оркестр НФУ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн
Онлайн

Про подію

Онлайн концерт: Анґерер, Станкович. Cимфонічний оркестр НФУ

24 червня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Закриття 158-го сезону. Анґерер, Станкович» Академічного симфонічного оркестру Національної філармонії України онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Диригент – Ігор Палкін

Соліст – Михайло Чайкін (контрабас)

Програма цьогорічного концерту-закриття дещо нетрадиційна. Як правило, на завершення сезону звучить музика піднесено-урочиста, таким чином, чергова концертна серія відходить в історію на оптимістичній ноті. Закриття ж 158-й сезону запам’ятається дуже серйозними й складними творами для симфонічного оркестру, музикою, що спонукає до роздумів над проблемами й протиріччями буття.

Пауль Анґерер – австрійський композитор і диригент, до речі, дуже рідко виконуваний в Україні автор. Він – автор численних творів для симфонічного оркестру, камерно-інструментальної музики, творів для голосу, однієї опери. Багато років поспіль працював на посаді головного диригента Зальцбургського оперного театру. Викладав в Університеті музики та виконавських мистецтв у Відні. Відійшов 2017 року. Його Gloriatio для контрабаса і камерного оркестру, твір, що прозвучить у теперішньому концерті, було створено 1957 року. За стилем композиція нагадує музику Пауля Хіндеміта.

У другій половині концерту почуємо Другу симфонію українського композитора Євгена Станковича, що має назву «Героїчна»». Твір створено 1975 року. За словами автора, він позначений «вогненним знаком» Другої світової війни.

Програма:

П. Анґерер – Gloriatio, фантазія для контрабаса з оркестром

Є. Станкович – Симфонія № 2 «Героїчна» для великого симфонічного оркестру

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 24 червня. Початок о 17:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код