Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 листопада 2022

Онлайн концерт: «Бах, Вівальді. Ансамбль «Київська камерата»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн
Онлайн

Про подію

30 листопада Національна філармонія України транслюватиме концерт «Бах, Вівальді. Ансамбль «Київська камерата» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Програму концерту Національного ансамблю «Київська камерата» присвячено музиці двох великих композиторів епохи бароко, Йоганнна Себастьяна Баха та Антоніо Вівальді. Попри те, що обидва митці жили й творили в один і той самий час, вони по-різному ставились до музики. Для Вівальді на першому місці була зовнішня краса музики, її унікальність. Для Баха ж композиторство було інтелектуальним заняттям, а також своєрідним способом прославлення Бога. Як Вівальді, так і Бах були не лише видатними композиторами, але музикантами-віртуозами. Перший майстерно грав на скрипці, а другому не було рівних у мистецтві гри на органі. Обидва зазнали слави за життя (більшою мірою, Вівальді, тоді як талант Баха шанували лише у вузькому крузі поціновувачів), проте по смерті їхня творчість була забутою. Щойно починаючи від ХХ століття музика Вівальді й Баха отримала друге життя, аби жити вічно.

Програма:

Й. С. Бах – Концерт для двох скрипок і оркестру ре мінор, BWV 1043

– Концерт № 1 для скрипки, струнних і basso continuo ля мінор, BWV 1041

А. Вівальді – Концерт для двох віолончелей, струнних

і basso continuo соль мінор, RV 531

– Концерт для трьох скрипок, струнних і basso continuo, RV 551

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 30 листопада. Початок о 18:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код