Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Протестируй свой Эмоциональный Интеллект и пройди Курс по его развитию"
27 червня 2020

"Протестируй свой Эмоциональный Интеллект и пройди Курс по его развитию"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ОНЛАЙН»

Онлайн-трансляція

Про подію

Протестуй свій Емоційний Інтелект і пройди Курс по його розвитку

Оціните свій Емоційний Інтелект, щоб в рази прискорити досягнення результатів, які Ви заслуговуєте. Оцініть його під час нашого вебінару і навчитеся розвивати!

Люди, які здатні ідентифікувати і управляти своїми емоціями та емоціями інших людей (колег, підрядників, клієнтів) демонструють надвисокі результати не тільки в роботі, але і в особистому житті. Це результат роботи їх Емоційного Інтелекту (EQ).

Багато хто чув про важливість розвитку Емоційного Інтелекту, але з чого саме почати - мало, хто знає. Де відправна точка і що саме варто робити, беручи до уваги різні типи особистості, характеру, досвіду, переваг і поведінкових особливостей?

Оціни рівень свого емоційного Інтелекту - дізнайся відправну точку своєї подорожі до успіху!

Визнач свій рівень емоційної стабільності, управління конфліктами, впливу на оточуючих, рівень стресостійкості, усвідомленості, самооцінки і 19-ти інших вимірів Емоційного Інтелекту.

Як це працює:

  1. Зареєструйся, оплати і отримай посилання на тест.
  2. За 20 хвилин відповідай на питання онлайн і отримай оцінку власного емоційного інтелекту по американській методиці BlueEQтм - найточніший, швидкий і комплексний інструмент діагностики EQ, визнаний у всьому світі і науково підтверджений Центром Досліджень Університету Джорджії, США.
  3. Дізнайся свої власні фактори успіху і чинники ризику в детальному звіті - опис кожного з 5 навичок і 25 різних вимірів емоційного інтелекту, а також практичні, науково обґрунтовані, поради щодо застосування EQ в кар'єрному просуванні, побудові бізнесу і особистого життя.
  4. Бери участь у персоналізованому онлайн-воркшоп і створи свій особистий План розвитку Емоційного Інтелекту, по системі I4P ProcessTM (5 кроків для досягнення емоційної грамотності).
  5. В якості подарунка від нас, рівно через 90 днів, пройди повторний тест BlueEQTM і, при бажанні, детальний розбір особистого досвіду розвитку EQ з Любою Кузнєцової.
    Тренер курсу - Люба Кузнєцова, бізнес-партнер Ascendis Ukraine, міжнародний сертифікований консультант в області EQ і Лідерства BlueEQTM з 10-річним стажем в бізнес-коучингу і 20-річним досвідом в управлінні командами і проектами.

Курс стане цінним відкриттям для всіх, хто прагне підвищити особисту результативність в роботі і житті, а також для ТОП-менеджерів, які обіймають керівні посади командами і проектами.

Зацікавилися? Знаємо, що так! Не відкладайте на потім. Активуйте свій EQ, щоб в рази поліпшити якість роботи і особистого життя і передати нові здібності своїй команді.

Курс в форматі вебінару пройде 13 червня, 10: 00-14: 00 (за київським часом). Ми розповімо, як використовувати свої результати для розвитку свого емоційного інтелекту за 90 днів.

Вартість тестування та участі в вебінарі - 200 €.

З радістю відповімо на ваші запитання в месенджері, по телефону +38 (097) 985-28-20 або поштою [email protected].

Ascendis Ukraine - європейський реформатор #LnD в Україні.

Розвиваємо людей. Розвиваємо організації.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код