Категорії Інформація
Каси Додати подію
Освітній фестиваль Арсенал ідей
09 квітня 2017

Освітній фестиваль Арсенал ідей

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Мистецький арсенал
м. Kиїв, вул. Лаврська, 12

Про подію

III Освітній фестиваль "Арсенал Ідей"

з 5 по 9 квітня "Мистецький Арсенал" організовує масштабну культурну платформу, в якій об'єднується творчість дорослих і дітей, наукові винаходи і сміливі арт-проекти, експериментаторство і сучасні освітні програми. У цьому році в рамках фестивалю буде діяти 12 інтерактивних майстерень, кожна з яких буде діяти в своїй тематиці, але за загальним сценарієм і ідеї. Для вас і вашого чада це відмінна можливість проявити себе в різних видах творчості, дізнатися про останні тренди та інновації в сучасному мистецтві і, звичайно ж, прекрасно провести час разом!

Культурний відпочинок для всієї родини

Тут діти зможуть приміряти на себе ролі акторів, вчених, журналістів, художників, програмістів і режисерів, а також дізнатися всі цікаві особливості професій. Ви і ваша дитина зможете приєднатися до зйомок фільмів разом зі StarLightMedia, начитувати казки для радіо "Країна ФМ", навчитися готувати з кулінарної майстерні Kartata Potata, налагодити випуск теленовин з Вищою Школою Media & Production, а також створити власну концепцію дизайну з архітектурною майстернею Сергія Махно.
Крім того, в рамках "Арсеналу ідей" пройде великий соціальний форум, який допоможе дорослим і дітям стати ближче, краще зрозуміти один одного. В його основі лежить система, яка матиме унікальний підхід до кожної дитини і дозволить отримувати задоволення від навчання. Ще одним завданням форуму буде залучення дітей в культурний простір, підвищення інтересу до творчої та музейній сфері.
Купити квитки на фестиваль "Арсенал ідей" можна за допомогою нашого сайту в режимі онлайн. Ще більше цікавих ідей для сімейного дозвілля в Києві шукайте на нашій афіші.

© utv

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код