Категорії Інформація
Каси Додати подію
«ПАМ’ЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ» В.А.Моцарт – РЕКВІЄМ. Ансамбль класичної музики ім. Бориса Лятошинського, диригент–БОГДАН ПЛІШ
20 лютого 2017

«ПАМ’ЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ» В.А.Моцарт – РЕКВІЄМ. Ансамбль класичної музики ім. Бориса Лятошинського, диригент–БОГДАН ПЛІШ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Національна філармонія України
м. Kиїв, Володимирський узвіз, 2

Про подію

Пам'яті Небесної сотні

Герої не вмирають

20 лютого є значним днем ​​в історії українського народу - часом, коли країна віддає данину пам'яті людям, які загинули під час революційних подій 2014 року.

У всіх містах України плануються різні заходи вшанування жертв трагічних подій. На cценi Національної філармонії України в Києві, як і рік тому, відбудеться концерт "В. А. Моцарт - Реквієм" і буде присвячений пам'яті героям Небесної сотні. Ви почуєте поєднання хорового співу та органної музики, з'єднаних в єдиному ритмі відомого у всьому світі твору "Реквієм".

Концерт "В. А. Моцарт" - це ваш шанс відкрити свою душу і наповнити її співчуттям до сім'ям і близьким загиблих, а також почути чудове виконання знаменитого ансамблю. Купити квиток можна у нас на сайті kontramarka.ua і в касах Києва.

Музична симфонiя

Хвилюючі своїм неймовірним виконанням, музиканти дозволять глядачам насолодитися класичним твором культового композитора В.А. Моцарта.

Ансамбль імені Бориса Лятошинського відомий українським слухачам хоровим виконанням, а також об'ємним звучанням органних і духових інструментів. З року в рік вiн розширє свій музичний репертуар новими цікавими композиціями. Сьогодні ансамбль налічує 40 артистів хору та 30 артистів оркестру.

Кожного разу, виходячи на сцену, колектив віддає глядачам частину себе, за що і отримують заслужені оплески! Їх акапельний хоровий спів викликає одночасно захват і благоговіння, огортаючи слухачів кришталево чистими голосами. Переконатися в цьому ви зможете вже 20 лютого - стежте за нашою афішею, щоб не пропустити концерт "В. А. Моцарт - Реквієм".

 

(c) utk

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код