Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 січня 2024

«Парфумер» симфонічне релакс-шоу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

UNIVERSUM HALL
пр.Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон №6

Про подію

GALA concert презентує симфонічне релакс-шоу «Парфумер» на підтримку 5 окремої штурмової Київської бригади

Програма, що поєднує в собі музику, мистецтво й ароматерапію, перенесе Вас в дивовижний світ релаксу та дозволить доторкнутися до прекрасного.

Антистрес-концерт «Парфумер» в Universum Hall дає можливість насолодитися прекрасною авторською музикою Геніального композитора та музиканта міжнародного класу, музика якого вже встигла підкорити тисячі українців у виконанні Eclectic Sound Orchestra.

Чуттєва музика Габріеля Денаро стирає міжпросторові рамки, об’єднує весь спектр емоцій, бо її можна чути, її можна бачити та, найголовніше, її можна відчувати! Недарма музична спільнота називає композитора автором «музики для душі».

Завдяки живому виконанню інструментальної музики та різноманітним ароматичним інсталяціям, дійство перетворюється в аутогенне тренування, що дозволяє знизити рівень стресу і відновити емоційну рівновагу.

Релакс-програма «Парфюмер» демонструє новий формат перфоменсу, місією якого є трансформація живої музики та свідомості своїх глядачів!

Станьте частиною наших незабутніх вечорів де зірки виходять на сцену, щоб подарувати вам найкращу музику. Разом ми сильніші! Приходьте та робіть свій внесок у підтримку наших героїв.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код