Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 січня 2023

Подарунки для діда Чугайстера

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

Події, які сталися, у нашій новорічній казці, починаються на пошті Дідуся Мороза. Там, його помічники Рєд та Чак, як раз відправляли новорічні подарунки усім дітлахам на світі. В цей час, за допомогою хитрощів, до пошти завітав дід Чугайстер ( хто не знає, це фантастичний образ в українській міфології) … Він був дуже злий і ображений, що йому Дідусь Мороз ніколи не дарував на новий рік подарунків. Тому, дід Чугайстер, вирішив піти на підлість… Він поміняв усі адреси, на новорічних подарунках для дітей, на свою адресу, щоб таким чином усі подарунки відправили йому…

Повернувшись до пошти, помічники Дідуся Мороза помітили, що наробив лихий дід Чугайстер… Тому вирішили позвати на допомогу. Весела та відчайдушна щенятко Скай, відгукнулася на допомогу і вирішила відправитися на пошуки діда Чугайстера, щоб виправити лихі задуми.

На шляху у песика Скай буде багато випробувань, та перешкод. Але завдяки друзям і звичайно нашим прекрасним діткам-глядачам, песик Скай, зможе все виправити!

Чекаємо Вас на наших виставах!)

Тривалість вистави – 60 хвилин.

Дітям до 5 років безкоштовно, але з дорослим, у якого має бути квиток на виставу. Дітлахів будуть зустрічати до початку вистави казкові герої.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код