Категорії Інформація
Каси Додати подію
Позичте тенора
13 березня 2022

Позичте тенора

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17

Про подію

"Позичте тенора" у Києві!

На сцені Театру на Липках глядачам покажуть музичну виставу на дві дії за комедійною п'єсою К. Людвіга «Позичте тенора!» у Києві. Сама ця п'єса, як і її театральне втілення, просто насичена повітряним гумором справжньої комедії положень. І все це через призму опери та на мальовничому полотні подій великої сцени. На гостей чекає дотепна, феєрична та захоплююча сатирична комедія з динамічним кумедним сюжетом, де кожен новий штрих абсолютно непередбачуваний і викликає шквал позитивних емоцій.

Музична комедія на дві дії

Клівлендська опера дуже сподівається на приїзд світової оперної зірки, італійського тенора Тіто Мереллі. Без нього їх постановка не матиме особливої родзинки. Залишилося зовсім небагато, підготовлені всі умови для виступу: хор, оркестр, неспокійна масовка поціновувачів і навіть креветки вже готові до урочистого бенкету. Однак співака, що втомився з дороги, випадково вважають за мерця, так що тепер ситуацію доведеться рятувати недотепі-помічнику директора опери Максу. До купи ще й запальна дружина вирішила викрити тенора у зраді.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на комедійну виставу “Позичте тенора” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Ще більше музичних вистав в афіші Києва шукайте у нас на сторінках сайту.

Де добре посміятися подружжю у Києві? На сучасній комедії за п'єсою К. Людвіга «Позичте тенора!»

  1. П'єса улюблена світовими критиками
  2. Непередбачувані абсурдні сцени
  3. Талановиті постановники та актори
  • Тривалість вистави – 2 години 30 хвилин
  • Рекомендований вік – з 16 років
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код