Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Максим Оса: золото песиголовця". Зустріч зі знімальною групою та сучасними воїнами.
13 жовтня 2022

"Максим Оса: золото песиголовця". Зустріч зі знімальною групою та сучасними воїнами.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Кіно
м. Київ, вул. Саксаганського, 6

Про подію

- безкоштовний вхід для дітей віком до 5 років без надання місця

До дня українського козацтва!

13 жовтня о 17:30 дивіться в Будинку Кіно – прем’єру фільму «Максим Оса: золото Песиголовця», знятого за мотивами однойменного культового коміксу Ігоря Баранька, українсько-американо-французького коміксиста.

Цей комікс знайшов своє втілення у режисера Мирослава Латика. Козацький трилер про небезпечні пригоди січовика – унікальний проєкт, у якому переплелися елементи коміксу та оригінальна історія, вигадана сценаристами. Максим Оса стирає клеймо «шароварщини». Це брутальний козак, про чиї подвиги ходять легенди. У виконанні актора Василя Кухарського він привертає увагу з першого ж кадру. Це детектив, фентезі, містика і трилер водночас.

Фільм створено Кіностудією дитячих та юнацьких фільмів ім. О.О. Ханжонкова за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Про фільм:

«Максим Оса: золото Песиголовця» (Україна, 2022)

Режисер: Мирослав Латик

Актори: Василь Кухарський, Володимир Ющенко, Володимир Гурін, Сергій Деньга, Альбіна Корж, Анастасія Михальчук.

Тривалість: 100 хвилин

Восени 1636 року п'ятеро козаків не повернулися на Січ із грошима від польського короля. На зустріч у призначеному місці до Максима Оси приходить лише наймолодший козак, напівживий і без грошей. Він показав у лісі місце із закатованими побратимами. Ці землі належать пану Йожефу, який підозрює Максима у вбивствах та зникненні золота. Щоб вибратися живим, Максиму Осі доведеться з'ясувати, що тут сталося, самому.

Перед фільмом - зустріч зі справжнім козаком сучасності, воїном, головним сержантом батареї протитанкових керованих ракет, письменником, громадським діячем Сергієм Пантюком. Його співрозмовник – відомий журналіст і телеведучий Олег Панюта.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код