Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 жовтня 2019

Принцеса і сажотрус

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Принцеса і Сажотрус в Театрі «Сузір'я»

Бажаючи провести цікаво і з користю час всією сім'єю, відвідайте разом з дитиною театр. Такий похід допоможе долучитися до прекрасного, стати ближче до мистецтва. Відвідування вистави наповнить емоціями і враженнями, дасть можливість перейнятися неймовірною театральної, чуттєвої і душевною атмосферою.

Вибирати виставу для перегляду з дітьми найкраще відповідного змісту, щоб дітлахам було цікаво і зрозуміло дивитися постановку. Краще всього вибрати легку казку, відмінним прикладом якої стане Принцеса і Сажотрус, пропонована для перегляду на денному сеансі театром Сузір'я.

Про виставу в Києві

Цікава історія, знайома, мабуть, кожній дитині і дорослому з дитинства, з'явилася в новій інтерпретації на сцені Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір'я». Розповідається в ній про те, як молодий Сажотрус бродив в пошуках свого кохання по містах і селах різних королівств, одного разу потрапивши в неповторне царство. Тут він знайомиться з красунею-принцесою, яка бажає навчитися працювати.

Хлопець береться навчити недотепу різних видів праці ... і, звичайно ж, в неї закохується. Перш, ніж юна дівчина всьому навчилася, їм довелося подолати не одну перешкоду. Однак добре серце, чисті помисли, веселий і легкий характер перемагають всі виникаючі на шляху до мети труднощі.

Головні ролі виконають прекрасні артисти України:

  • Принцеса - К. Аугуст, О. Ратушнюк;
  • Сажотрус - І. Марченко, А. Темченко;
  • Король - А. Мінаков;
  • Товстун - Л. Попадько, Е. Шумилов та інші.

Такий акторський склад гарантує, що дитина і батьки будуть дивитися на сцену з розкритим ротом і з задоволенням ловити кожне слово. Ціни на квитки приємно здивують, адже купити їх можна по 100 грн., А задоволення при цьому буде отримано неймовірно багато. Звільнити час від простоювання в черзі до каси допоможе можливість замовити квиткові бланки по інтернету на сайті нашої афіші Києва.

Вистава «Принцеса і Сажотрус» принесе позитивні емоції надовго. Актори поділяться з глядачами добротою, наполегливістю, навчать долати усі можливі перешкоди з посмішкою і вірою в серці. Подаруйте собі і своїй дитині можливість зануритися на годину в чарівну красиву казку.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код