Категорії Інформація
Каси Додати подію
Про що знаю тільки я
17 вересня 2021

Про що знаю тільки я

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)
м. Київ, вул. Володимирська, 23В

Про подію

“Про що знаю тільки я...” в Києві!

17 вересня 2021 року у Національному центрі театрального мистецтва ім. Леся Курбаса відбудеться вистава Тараса Постнікова “Про що знаю тільки я...” в Києві! На вас чекає захоплююча музично-драматична вистава про конфлікт реального і нереального персонажів. Під час події ви почуєте козацькі та сучасні пісні  у живому виконанні та живе звучання козацької кобзи, колісної ліри та флейти. 

У виставі прозвучать вірші Тараса Шевченка, Василя Симоненка та самого Тараса  Постнікова. Ви дізнаєтесь про побут та освіту старосвітських музик - кобзарів та лірників, міфи про те, як з'явилися їх музичні інструменти, та про долю музикантів у часи Радянського Союзу. Трагічні історії знищення носіїв мистецтва гри на старовинних інструментах, записані від свідків подій, і лягли в основу цієї вистави.

Музично-драматична вистава

Тут є місце сміху, сльозам, силі  духу, самовідданості та наполегливості людей, які вберегли кобзарство від остаточного знищення. Запрошуємо вас у чарівний світ старовинного музичного мистецтва, на чию долю випало чимало випробувань, але яке дійшло до нас крізь покоління.

Цю виставу для вас виконає актор театру і кіно, кобзар, співак та поет, заслужений артист України Тарас Постніков, який знявся у понад 70-ти кінофільмах та зіграв 6 головних ролей, у тому числі Шептицького у фільмі “Владика Андрій” Олеся Янчука.

Щоб побачити виставу “Про що знаю тільки я...” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Києві? На виставу “Про що знаю тільки я...”

  1. Дізнатися історію та звичаї давніх українських лірників та кобзарів
  2. Послухати наживо унікальні українські музичні інструменти
  3. Подивитися оригінальну виставу на основі історичних подій
  • Режисер-постановник – народний артист Павло Тихоміров
  • Автор композиції - заслужена артистка України Людмила Мамикіна
  • Балетмейстер – Дмитро Каракуц
  • Аранжування – Віталій Філімончук

Тривалість вистави 1 год. 10 хв.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код