Категорії Інформація
Каси Додати подію
QUEEN SHOW. Starring Marc Martel. НА БІС!
22 червня 2022

QUEEN SHOW. Starring Marc Martel. НА БІС!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

Queen Show и Марк Мартел в Києві!

22 червня 2022 року у Палаці Спорту  в Києві відбудеться концерт Марка Мартела з Queen Show! Нещодавно артист вже дав приголомшливий концерт в Україні і після цього фанати легендарного гурту просто завалили організаторів проханнями повторити цей виступ знову. І ось, ми дочекалися! Вокальний двійник Фредді Меркьюрі знову у Києві з концертом на біс! Такого ви ще не бачили! Мурашки просто бігатимуть у вас по шкірі.   Манера виконання, рухи і голос - все це так, ніби фронт-мен Queeп повернувся! На вас чекає напевно найкраще триб’ют шоу на світі, під час якого ви почуєте цілих сорок улюблених хітів.

Триб’ют Queen. Концерт на біс  у Палаці Спорту

Недарма у 2011 році Марк Мартел переміг  у конкурсі Queen Extravaganza та набрав 9 мільйонів переглядів на Ютуб. Після цього на співака чекало 6 тижнів туру,  а його життя змінилося назавжди. Зрештою, саме ударник легендарного гурту Роджер Тейлор схвалив кандидатуру Марка Мартела на озвучування вокальних партій актора Рамі Малека в фільмі про життя Фредді Меркьюрі “Богемська Рапсодія”.

Прихильники гурту Queen вже могли переконатися у неймовірній майстерності Мартела під час його виступу в українській столиці  у 2020 році. А тепер ви отримали ще один неймовірний шанс побачити наживо шоу світового рівня за участі унікального артиста та співака. І все це  відбудеться у найдовшу ніч року на сцені Палацу Спорту!  Відкладайте всі справи, та приходьте на цей виступ.

Щоб потрапити на концерт Марка Мартела з Queen Show в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в  афіші Києва шукайте  на нашому сайті.

Який концерт неможливо пропустити в Києві? Queen Show. Starring Marc Martel. НА БІС!

  1. Неймовірний вокал і схожість з оригіналом
  2. Улюблені композиції культової команди
  3. Повернення легенди!

Queen пісні:

  • Bohemian Rhapsody
  • Show must go
  • Radio Ga Ga
  • Somebody to Love
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код