Категорії Інформація
Каси Додати подію
Екскурсія до Музею становлення української нації
31 серпня 2023

Екскурсія до Музею становлення української нації

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «МУЗЕЇ»

Музей становлення української нації
м. Київ, вул. Лаврська, 27

Про подію

Музей «Становлення української нації» - це перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями.

Історію нашої країни неодноразово переробляли, але зараз ми маємо нагоду об’єктивно відтворити справжню історію України та її роль у формуванні європейської спільноти, показати яскраві історичні події та постаті, якими може пишатися наш народ.

Ми створили надсучасний музей, у якому оживають славетні сторінки нашої держави. За 1,5-2 години Ви зможете ознайомитися з багатовіковою історією української нації. Ви пройдете через 25 експозицій та побачите сюжети з абсолютно реалістичними 3-D фігурами видатних постатей: королів та гетьманів, військових та вчених, артистів та спортсменів.

Всі експозиції зроблені на основі історичних досліджень та мають наукове обґрунтування. З нами співпрацювала велика команда вчених та експертів: історики, археологи, етнографи, скульптори, дизайнери.

В основі музею – історичні факти, спрямовані на пробудження національної свідомості українців, підняття самооцінки нації, відчуття гідності та патріотизму.

Музей «СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ» - це музей майбутнього, місце, яке неодмінно треба відвідати кожному українцю.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код