Категорії Інформація
Каси Додати подію
Інтерактивний дитячий захід "Резиденція святого Миколая"
10 грудня 2023

Інтерактивний дитячий захід "Резиденція святого Миколая"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Старовинний будинок, Аптека-музей на Подолі
вул. Притисько-Микільська 7

Про подію

Резиденція святого Миколая – найвеселіша новорічна пригода, протягом якої діти дізнаються про історію свята, цікаві факти з біографії святого Миколая, пройдуть козацькі випробування та здобудуть заслужені подарунки. Сценарій свята включає і екскурсію музеєм, і цікавий квест, і веселі ігри, і час розваг, і виховну годину. У активній жартівливій формі маленькі козачата навчаються бути добрими, чесними, ввічливими, слухняними і старанними. Діти усвідомлюють, що важливо цінувати українські традиції та гордитись тим, що ми козацького роду!

400 грн (дитячий), 300 грн (дорослий).

Для організованих груп до 20 осіб – мінімальна вартість 8000 грн. На 10 дітей у організованій групі – 1 дорослий супроводжуючий безкоштовно.

Тривалість: приблизно 45 хвилин

Проводиться українською

У старовинному будинку Аптеки-музею на Подолі

(вул. Притисько-Микільська 7)

Деталі святкової програми Протягом заходу ми: завітаємо в старовинний будинок та зустрінемось з колоритними жителями Києва, одягненими у вбрання козацької епохи станемо учасниками святкової екскурсії-квесту «Таємниця святого Миколая» долучимось до цікавих конкурсів та веселих забав почуємо легенди та оповідки про святого Миколая познайомимось з Миколаєм особисто та поспілкуємось з ним розповімо Миколаю про те, як ми поводились протягом року, зізнаємось у поганих вчинках та згадаємо про наші добрі справи продемонструємо свої таланти - виконаємо пісню, покажемо танець або продекламуємо вірші зробимо індивідуальне та спільне фото з Миколаєм отримаємо солодкі подарунки із рук Миколая та його старанних помічниць

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код