Категорії Інформація
Каси Додати подію
РІЗДВЯНА ПІСНЯ В ЛЯЛЬКАХ
07 січня 2023

РІЗДВЯНА ПІСНЯ В ЛЯЛЬКАХ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Мистецько-концертний центр ім. Івана Козловського
м. Kиїв, вул. Хрещатик, 50Б

Про подію

Дітям сподобається вистава "Різдвяна пісня в ляльках" у Києві

Різдво - це одне з найочікуваніших свят у році і не тільки для дітей, а й для дорослих. Тому всі театри світу готуються показати на своїх сценах найдивовижніші вистави. І одну таку покажуть у залі Мистецько-концертного центру ім. І. Козловського - "Різдвяна пісня в ляльках" у Києві.

26 грудня запрошуємо дорослих і дітей переглянути лялькову виставу за твором Ч. Діккенса "Різдвяна пісня". На сцені глядачі перенесуться в часі та стануть свідками неймовірних пригод, просочених різдвяним духом.

Щоб подивитися дитячу виставу, необхідно заздалегідь придбати квитки, які, до речі, можна купити просто зараз. Також подивіться наші інші рекомендації щодо заходів. 

Найріздвяніша історія

"Різдвяна пісня в ляльках" у Києві - це вистава, яку ми обов'язково рекомендуємо подивитися дітям. І на це є кілька причин:

  • По-перше, ця історія показує, як важливо мати в житті щастя і створювати його для себе та інших.

  • По-друге, ця історія про казку в житті, яка дійсно існує. Просто потрібно відкрити очі.

  • По-третє, цю історію буде представлено за допомогою ляльок - незвичайна інтерпретація "Різдвяної пісні", яка точно припаде до душі дітям.

Що у виставі? Головний герой Скрудж веде надто вже усамітнене життя. А цінує він тільки те, що приносить гроші. Все може закінчитися сумно, але... в його житті починають відбуватися незвичайні речі напередодні Різдва. Що ж змінить долю Скруджа? Ви дізнаєтеся, коли прийдете на виставу. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код