Категорії Інформація
Каси Додати подію
Різдвяна пошта. Інтерактивна дитяча вистава.
05 січня 2024

Різдвяна пошта. Інтерактивна дитяча вистава.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

Казка "Різдвяна пошта. Інтерактивна дитяча вистава" в Києві

У Київському національному академічному театрі оперети опівдні відбудеться прем'єра дитячої вистави "Різдвяна пошта. Інтерактивна дитяча вистава". Цікава вона буде дітям від 3 років, а також усім дорослим, які хочуть потрапити в казку. 

Але це не просто казка, це справжній детектив або навіть чарівна пригода із загадками, таємницями та небезпеками. Більше того, кожен із глядачів зможе стати тим самим рятівником Різдва і не дати святковому диву загинути. 

Та не гайте часу, адже хороші місця швидко розбираються, а на нашому сайті можна купити квитки та забронювати відвідування заходу на зручну дату. Але якщо хочете подивитися більше театральних прем'єр у Києві, тоді зазирніть на нашу афішу. 

Сюжет дитячої вистави "Різдвяна пошта. Інтерактивна дитяча вистава"

Отже, що відбуватиметься на сцені театру? У повітрі витає дух Різдва. Передчуття подарунків, дива та чаклунства. Діти надсилають листи святому Миколаю, в яких розповідають, як вони поводилися у році, що минає, і що хочуть отримати у подарунок. 

Здається, що все ідеально і все збудеться, як і в минулі роки. Але на сцені з'являються лиходії, які крадуть різдвяну пошту. А це означає, що свято під загрозою і тільки ви можете допомогти спіймати злодіїв.

Ну що готові рятувати Різдво? 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код