Категорії Інформація
Каси Додати подію
Різня
18 травня 2018

Різня

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний Молодий театр
вул. Прорізна, 17

Про подію

Вам набридло жити з жінкою або чоловіком, робити нудну й таку важливу роботу, відповідати на дзвінки, бути ідеальними батьками, зразковими громадянами, слідувати моді та бути в курсі усіх сучасних тенденцій? А головне почуватися настільки маленькими, що мусите постійно надуватися?

На щастя, ніхто не почує Ваших думок і не викличе швидку чи поліцію. Вам треба усміхатися, бути ввічливими і триматися порядно, як і належить дорослим. А ще запропонувати шматок смачнючого фруктового пирога батькам такого чудового хлопчика — він же не навмисне вибив два зуби Вашому синові!

Що може стати останньою краплею для чотирьох чемних батьків та вивести їх із себе? Чи все-таки вдасться залагодити цю масштабну різню більш-менш цивілізовано? Зможуть дорослі обійтися без жертв і ще одних вибитих зубів? Про це та інше в ексцентричній комедії за п'’єсою «Божество різанини» відомої французької письменниці Ясміни Рези, яку ставили в Лондоні, Німеччині, на американському Бродвеї, а Роман Поланськи відзняв кінофільм.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код