Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rockoko в арсенале
02 серпня 2019

Rockoko в арсенале

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Мистецький арсенал
м. Kиїв, вул. Лаврська, 12

Про подію

Мить, коли ви відкриваєте очі, а навколо лише музика. Вона звучить по-особливому, але немає часу задуматися чому, адже хочеться вловити кожну ноту. Ви відчуваєте насолоду і забуваєте про все на світі. Тут залишаються лише добрі спогади і думки. Музика зачаровує та надихає — це про композиції гурту ROCKOKO. Ви обов’язково повинні це відчути та побачити.

2 серпня ROCKOKO виступить у Києві з новою програмою. Особливістю концерту буде презентація авторських творів, які увійдуть до дебютного альбому гурту. Також під час концерту ROCKOKO зіграє попурі на відомі світові хіти. Цей концерт не залишить байдужим навіть найвибагливішого поціновувача якісної музики.

ROCKOKO — унікальне явище в музиці. Гурт, якому не потрібен вокал. Це музика, яку потрібно відчувати. Український музичний інструментальний гурт, що відносить себе до жанру Symphonic Rock, проте не обмежується тільки ним. У різноманітності звучання також можна почути такі жанри, як Acoustic, Pop, Dance, D&B, Metal тощо. В доробку команди також є твори з елементами Jazz.

Гурт ROCKOKO cтворений у 2012 році трьома музикантами. Колектив розпочинав свою творчу діяльність з написання власних аранжувань відомих хітів. Результатом творчих пошуків стали в’язанки (попурі, мікс) — композиції, що складаються з двох хітів, для прикладу: Queen — «We will rock you» та Michael Jackson — «They don’t really care about us». Такі мікси стали «фішкою» ROCKOKO.

Згодом, настав час, коли учасники гурту відчули у собі сили та нові ідеії для творення власної музики. Це було дуже захоплююче відчуття, оскільки вони побачили можливість для висловлення оригінального бачення, власних думок та переживань. Також, не менш вагомим фактором було те, що це спосіб залишити після себе щось справді вартісне. Зараз гурт завершує роботу над авторським альбомом.

2 серпня ви зможете відчути стихію музики на повну! На вас чекають унікальні аранжування, симбіоз абсолютно різних жанрів і лише музика, котра не потребує слів. Чекаємо на вас о 20:00 на літній сцені Мистецького Арсеналу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код