Категорії Інформація
Каси Додати подію
Зірка на ім'я...( концерт пам'яті В.Цоя)
27 грудня 2021

Зірка на ім'я...( концерт пам'яті В.Цоя)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

Концерт пам`яті В. Цоя “Звезда по имени...” в Києві!

27 грудня 2021 року у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України відбудеться концерт пам`яті В. Цоя “Звезда по имени...” в Києві у виконанні культового сумського гурту КАЙА, який вирішив відновити свою діяльність заради численних шанувальників.

Віктор Цой - справжня культова фігура російськомовного року, зірка якої не тьмяніє з часом. Саме гурт “КИНО” став рупором кількох поколінь, які прагнули змін і особистої свободи. Невибагливі гітарні рифи та зрозумілі тексти несподівано знайшли відгук у мільйонів людей. Через три десятиліття після трагічної загибелі Цоя, кількість шанувальників його гурту не зменшується. Адже і наступні покоління знаходять у цих словах та нотах “КИНО” те, що відгукується у серцях і думках.

Виступ кавер-гурту КАЙА

Гурт “КИНО”, як не один інший доводить просту істину: людину пам`ятатимуть, поки співатимуть її пісні. В дружньому колі, на лаві літнього вечора, чи просто на самоті. Але цього разу ми запрошуємо всіх прихильників Цоя зібратися разом і створити неймовірну атмосферу дружнього братерства.

Щоб потрапити на концерт пам’яті Віктора Цоя в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт пам’яті Віктора Цоя!

  1. Улюблені пісні у живому виконанні
  2. Майстерне виконання від відомого кавер-гурту
  3. Тепла атмосфера в колі однодумців
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код