Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 грудня 2021

Rock MOZART Le Concert (Рок опера Моцарт)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

COVID-FREE - НА КОНЦЕРТ ПОТРАПЛЯТЬ УСІ, У КОГО Є КВИТОК. ДОЗВОЛЕНО У ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ ВІДВІДУВАННЯ КОНЦЕРТІВ, ЯКЩО МАЄТЕ ОДИН З ДОКУМЕНТІВ:

  1. СЕРТИФІКАТ ЩО ПІДТВЕРДЖУЄ ПРОХОДЖЕННЯ ВАКЦИНАЦІЇ;
  2. ДОВІДКИ ПРО НАЯВНІСТЬ АНТИТІЛ;
  3. НЕГАТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ ПЛР-ТЕСТ АБО ЕКСПРЕС-ТЕСТ НА ВИЗНАЧЕННЯ АНТИГЕНУ КОРОНАВІРУСУ SARS-COV-2, ЗРОБЛЕНОГО НЕ БІЛЬШЕ ЯК ЗА 72 ГОДИНИ ДО ПРОВЕДЕННЯ КОНЦЕРТУ.

ЗГІДНО ПОСТАНОВИ КМУ № 1236.

НА ВХОДІ ДО КОНЦЕРТНОЇ ЗАЛИ РОЗМІЩЕНО ЕКСПРЕС ЛАБОРАТОРІЮ НА ТЕСТ COVID-19 - З 18:00

ВАРТІСТЬ 170 ГРН.

Rock MOZART Le Concert у Києві!

З 10 по 12 грудня 2021 року у Палаці «Україна» зустрічайте всесвітньо відому рок-оперу Rock MOZART Le Concert. Моцарт був неймовірно сміливим новатором, що порушив канони і виступив проти поглядів своїх сучасників. Тому його можна беззастережно вважати бунтарем і рок-музикантом XVIII століття. Ви побачите життя та творчий шлях геніального композитора у новій реальності і почуєте музику, що вирветься за рамки Вашої уяви.

Гострі відносини між Моцартом та Сальєрі. Перше кохання до оперної співачки Алоізії Вебер, одруження з її сестрою Констанцою. Відносини з батьком Леопольдом, який, спускаючи сина на землю, намагався захистити його життя. Кохана сестра Нанерль, що була найближчим другом та порадницею та інші моменти яскравого життя та творчості Генія, про які ви не знаєте.

Цей Рок концерт покаже Вам Моцарта, який безжально зламав застарілі кордони можливого і був ладен втрати все, аби не відступати від сміливого творчого задуму. І отримав одне з провідних місць в історії світової музики де не вщухають оплески нащадків.

МОЦАРТ вважається найбагатшим та найпопулярнішим композитором усіх часів, який до сьогодення приносить світу грандіозні здобутки.

Ця історія буде втілена у фантастичному поєднані дивовижних, різноманітних, шалених емоцій. Радістю та гумором, злетами та падіннями, коханням та зрадою, боротьбою життя та смерті, безсмертною музикою та щастям і відданістю – все те, що наповнює наше життя змістом, натхненням та оптимізмом.

Сім Солістів у супроводі Рок Гурту, Хору та Симфонічного оркестру відправлять Вас у яскраву подорож, про яку Ви мріяли.

Масштаб рок-опери «МОЦАРТ» дійсно вражає! Понад 100 Артистів на одній сцені, ексклюзивні епатажні костюми та вражаюча сценографія. Тільки уявіть: Моцарт + Рок + 7 найкращих Солістів + Рок Гурт + Великий Симфонічний Оркестр + Хор! І все це видовище – на головній сцені країни! Той, хто побуває на концерті, відчує всю силу цих незабутніх вражень, обов'язково бажатиме ще! Rock MOZART Le Concert – це те, що захоче побачити й почути кожен!

Приходьте на концерт разом з дітьми, коханими, сім'єю і Всі будуть у захваті!

Rock MOZART Le Concert у Палаці «Україна».

Світова прем'єра MOZART L'Opera Rock відбулась у вересні 2009 року в серці витонченості і моди – Парижі. Скандальна постановка та ризикована ідея розповісти про життя композитора у стилі рок припали до смаку вишуканій публіці. Так відчайдушна авантюра стала всесвітньо відомою, яка здобула повсюдний успіх і любов.

MOZART L'Opera Rock став першим мюзиклом, знятим у форматі 3D, і отримав «діамантовий» статус, Не кажучи вже про мільйони глядачів, які відвідали цю подію у різних країнах світу. 28 неперевершених рок-хітів про єдину пристрасть генія – музику, яка донині залишається взірцем гармонії та композиторського таланту. Вольфганг Амадей Моцарт, єдиний і неповторний.

Не згайте унікальну можливість відвідати Rock MOZART Le Concert у Києві та долучитись до світової спільноти шанувальників. Адже новаторство – це одна з рис генія, що притаманна кожному із нас.

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код