Категорії Інформація
Каси Додати подію
Роман Бондарчук
18 лютого 2017

Роман Бондарчук

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

Фокусник і ілюзіоніст ROMAN BONDARCHUK зробить майстер-клас для дітей

Глядачі вимагають «Stand Up Magic Show« ІЛЮЗІОНІСТ »ROMANА BONDARCHUKА на біс!

Гаррі Гудіні, Девід Копперфільд, граф Каліостро - це імена всесвітньо відомих ілюзіоністів минулого. Зустрічайте зірку наших днів - повелителя фантомів і магістра ілюзіони ROMANBONDARCHUK!

На численні прохання глядачів, 18-го лютого на сцені FREEDOM Event Hall найпопулярніший ілюзіоніст України ROMANBONDARCHUK покаже шоу-програму «Stand Up Magic Show« ІЛЮЗІОНІСТ »на біс. Не обійдеться і без сюрпризів. У цей день, о 13:00 буде спеціальна програма для дітей, в рамках якої Роман проведе майстер-клас «Фокуси руками маленьких глядачів». А ввечері, в програмі для дорослих, відбудеться прем'єра номера, в якому ROMANBONDARCHUK ризикне своїм життям, а також відео-презентація трюку зі зникненням трактора на НСК «Олімпійський».

Хореографія, світлове шоу, висококласні трюки, сучасні постановки, ментальні експерименти і неперевершений гумор в стилі Stand Up!

Завдяки інтерактиву, глядачі повірять в диво і є учасниками самого шоу. У програмі «Magic-Show ІЛЮЗІОНІСТ» ви побачите: зникнення людей, читання думок, небезпечні фокуси, романтичні міражі, левітація предметів, ексклюзивні трюки з картами, палаючі предмети і фокуси з грошима. А також, легендарний номер самого Гаррі Гудіні - «Звільнення зі скрині»! Гучний номер «Російська Рулетка» і зачаровує постановка «Тіні», стануть найнеймовірнішими і напруженими виступами, які ви бачили в своєму житті! Роман пройде крізь сталевий лист, а випадкова глядачка буде літати. Тепер ще більше чудес і дивних номерів, що б вас здивувати.

За останній рік творчості, під час шоу ROMANBONDARCHUK, пропав один трактор, повернуто 100 айфонів, подаровано понад 1000 троянд і угадано більше 80-ти PIN-кодів від банківських карт.

Роман є володарем безлічі призів на міжнародних фестивалях і конкурсах. Його майстерність високо оцінили на престижних майданчиках України, Італії, Хорватії, Франції, ОАЕ, Катару, Кіпру та багатьох інших країн.

Багато зірок стали учасниками його номерів: Потап і Настя, Олійник, Тамерлан і Альона, Олександр Шовковський, Олена Шоптенко, Андрій Бедняков і навіть арабський шейх.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код