Категорії Інформація
Каси Додати подію
Романтическая музыка песка
08 березня 2017

Романтическая музыка песка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

Таїнство барвистих переливів

Романтична музика піску - це можливість для любителів художнього мистецтва та музичних шедеврів вдосталь насолодитися тим, що відбувається на сцені. Ексклюзивна подія дозволить отримати безліч нових, цікавих і дивовижних емоцій дітям і дорослим. Адже 8 березня в стінах Академії імені П.А. Чайковського буде проходити чарiвне за своєю красою видовище - пісочна анімація в унікальному музичному супроводі. Цікаві сюжети, вміло намальовані за допомогою піску сплетуться в єдиний сюжет з блискучою грою оркестру. Приходьте і ви, щоб дізнатися як щиро, зворушливо і чуттєво звучить музика піску - купити квиток на концерт "Романтична музика піску" можна на нашому сайті і в касах Києва.

Сюжетні замальовки піском

Талановита українська художниця Катерина Дзюба вже давно захоплюється мистецтвом малювання на піску. В умілих руках дівчини пісок переливається, пересипається і опускається на поверхню таким чином, щоб створювати для глядачів лише цікаві сюжети. Яскраві історії підкреслює і музичний акомпанемент, вдало вибраний для кожної художньої ілюстрації. Під час виступу прозвучать класичні композиції разом з сучасними пiснями. Не обійдеться також без гарячої атмосфери Аргентини - адже музиканти зіграють популярнi "Пори року в Буенос-Айресі".

Цінителі класичної музики зможуть перейнятися кожною нотою світового шедевра "Пори року" Вівальді. Після чого знаменита «Bésame mucho» додасть запального і святкового настрою гостям вечора. Слідкуйте за афішею Києва, щоб вчасно потрапити в центр казкової феєрії концерту "Романтична музика піску".

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код