Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 грудня 2021

"Новий рік у стилі JAZZ"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Ресторан «Одесский Бульвар»
м. Київ, Русанівський бульвар, 7

Про подію

"Новий рік у стилі JAZZ" в Києві!

31 грудня 2021 року запрошуємо вас відсвяткувати "Новий рік у стилі JAZZ" в Києві разом з “Джаз-клубом на Русанівці”. На вас чекає затишна зала та гостинність ресторану “Одеський бульвар”, а також кращі джазові виконавці та неповторна атмосфера!

Це буде унікальне святкування, якого у вас ще ніколи не було! Цього вечора в українській столиці гратиме музикант з Норвегії, володар премії “Греммі” - гітарист Frode Barth! На клавішах - народний артист України, маестро Володимир Соляник! І харизматичний вокал від Вікторії Корженюк! Всі кращі резиденти Джазового клубу зустрінуть цей Новий рік разом з вами!

Новий рік з “Джаз-клубом на Русанівці”

А потім розпочнемо запальні танці під рок-н-рол від досвідченого кавер-бенду “Дядя Вася”! Ведуча Тетяна вже приготувала для вас веселі конкурси і призи, а шеф-кухар  готовий запропонувати найсмачніші страви з нашого меню. До речі, цього вечора ви можете принести алкоголь з собою!

Найкраща невимушена атмосфера та музика у дружньому колі! Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на святкування "Новий рік у стилі JAZZ" в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше святкових заходів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти на Новий рік в Києві? На святкування "Новий рік у стилі JAZZ"!

  1. Кращі київські джазмени і володар премії “Греммі”
  2. Шоу і вечеря у вартості квитка
  3. Чудова можливість зустріти Новий рік цікаво та вишукано

Після оплати квитків зателефонуйте та оберіть свій варіант меню:  +380 63 233 3388.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код