Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 вересня 2021

Шахерезада BALLET

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Queen
Набережне шосе, 25

Про подію

Балет "Шахерезада" в Києві!

16 вересня 2021 році в ресторанному комплексі Queen відбудеться балет “Шахерезада” в Києві! Серію всесвітньо відомих вистав в камерному залі організували Ukrainian World Ballet, агентство Felicity Decision та  Bulldozer Group. Цього вечора ми запрошуємо наших глядачів  у світ чарівної східної казки  з  «Тисячі і однієї ночі» - «Про царя Шахріяре і його брата».

Вечір класичного балету в Queen

Вистава “Шахерезада” створена відомим хореографом Михайлом Фокіним на музику сюїти Миколи Римського-Корсакова. Ще у 1910 році ця постановка стала справжньою подією у Парижі. Адже пристрасні та чуттєві рухи східних танцівниць змінювались  сценами жорстоких вбивств у гаремі, а яскраві костюми та декорації справляли величезне враження на глядачів. У наш час цей балет став світовою класикою танцювального мистецтва. Головні ролі для вас виконають провідні солісти Національного театру опери та балету України.

Щоб потрапити на балет “Шахерезада” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити класичний балет в камерній атмосфері? На балеті “Шахерезада” в Queen!

  1. Відома класична постановка
  2. Майстерне виконання найкращих танцівників Національної опери 
  3. Неповторна атмосфера ресторанного комплексу на березі Дніпра
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код