Категорії Інформація
Каси Додати подію
Севак Ханагян
24 лютого 2017

Севак Ханагян

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

"Непереможний" Севак Ханагян дасть концерт в Києві

Ця зима ознаменується для киян виступом володаря оксамитового голосу і неймовірної харизми Севака Ханагяна. Не пропустіть свій шанс насолодитися чуттєвим виконанням зворушливих авторських пісень музиканта. Слідкуйте за афішею Києва і завжди залишайтеся на хвилі гарного настрою разом з кращими концертами вашого міста.

Визнаний талант української естради

Після перемоги на українських шоу-талантів, здавалося б, перед юними артистами відкриваються всі двері. Але далеко не всім в результаті вдається вибороти своє "місце під сонцем". Лише дуже наполегливі і по-справжньому талановиті утримуються на п'єдесталі слави.

Севак Ханагян, безумовно, заслуговує на любов всіх своїх шанувальників. Адже він став переможцем "Х-фактора" у 2016 році завдяки своєму неперевершеному тембру голосу. Його авторські пісні, які він виконував на сцені українського телевізійного шоу увійшли в душі всіх слухачів i викликали там почуття ніжностi та любовi. Приходьте на концерт молодого виконавця в Києві і доторкніться до істинної простоти світлих ритмів музики. 24 лютого він співатиме для вас в Жовтневому палаці. Купити квиток ви можете прямо зараз на нашому сайті або в касах Києва.

©utk

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код